Vlad Popescu Piedone a fost reales președinte al organizației PUSL Sector 5

0
73

Vlad Popescu Piedone a fost reales președinte al organizației PUSL Sector 5. ”Cea mai mare realizare a noastră, împreună, este că oamenii ştiu că au în noi un partener real, care rezolvă problemele, nu doar le ascultă”, a precizat acesta.

  • ”Responsabilitate! Este ceea ce simt față de voi, cei peste 350 de membri ai Partidului Umanist Social Liberal, filiala Sector 5!

Voi, cei care ați decis că şi de această dată să-mi încredințați votul vostru pentru funcția de preşedinte. Susținerea voastră mă motivează şi mă onorează!

  • Cea mai mare realizare a noastră, împreună, este că oamenii ştiu că au în noi un partener real, care rezolvă problemele, nu doar le ascultă. Oamenii ştiu că organizația noastră poate face ca imposibilul să devină posibil!

Ultimii doi ani au fost foarte grei pentru PUSL Sector 5, dar pentru că a existat unitate şi comunicare am reuşit să trecem peste toate obstacolele! Toate acestea ne-au ajutat să devenim mai puternici!

  • Vă mulțumesc vouă, membrilor PUSL Sector 5, dar şi tuturor celor care au susținut activitatea noastră. Şi nu sunt puțini cei care ne-au fost şi ne sunt aproape. Mulțumesc preşedintelui executiv al PUSL, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. Îi mulțumesc preşedintelui Forului de Conducere Colegială a PUSL, doamna Grațiela Gavrilescu pentru toate sfaturile şi pentru susținerea necondiționată, la orice oră din zi şi din noapte. Îi mulțumesc secretarului general al PUSL, doamna Simona Man pentru toate informațiile prețioase pe care mi le-a oferit. De asemenea, îi mulțumesc preşedintelui Institutului de Studii Sociale Liberale, Lavinia Șandru pentru că ne-a ajutat în comunicarea tuturor acțiunilor pe care le-am avut.”, transmite Vlad Popescu Piedone într-o postare pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.