Vlad Popescu Piedone, mesaj către tatăl său, la împlinirea a 60 de ani: Astăzi… trebuia să fim împreună, tata!

Vlad Popescu Piedone transmite miercuri un mesaj către tatăl său, la împlinirea a 60 de ani: Astăzi… trebuia să fim împreună, tata!, spune el. Să nu te întristezi că nu suntem împreună, pentru că, așa cum ai spus și tu, după toată această povară, vom fi mai uniți și mai puternici!, mai afirmă fiul lui Piedone. 

”Astăzi… trebuia să fim împreună, tata!

Să fii lângă noi, familia ta, să sărbătorim împreună cei 60 de ani pe care îi împlinești!
Trebuia să fii înconjurat de noi, copiii tăi, de soție și de nepoți. Dar nu te-au lăsat…
În tot acest timp, de când ești… acolo… puteai face mult bine! Bine pentru sector, bine pentru oameni.
  • Dar le-a fost frică de tine, tata. Le-a fost și le este frică de iubirea pe care oamenii ți-o poartă.

Le e frică pentru că tu, tată, poți merge printre oameni, pe stradă, fără să te temi. Tu poți sta de vorbă cu toți, știi să îi asculți, să îi înțelegi și să îi ajuți! Ei nu pot! Oamenii nu îi iubesc și nu îi respectă!

Așa cum spui și tu: nu-i bai! Timpul trece și în curând vei veni acasă, tata! Și noi te vom aștepta cu brațele deschise, cu și mai multă iubire ca înainte, când, poate, nu te prețuiam suficient!
  • Eu, Ana, mama, nepoții tăi, noi toți te iubim și știm prea bine că ești NEVINOVAT! Și oamenii știu asta, tată! Mi-o spun mereu când mă întâlnesc pe stradă…

Să nu te întristezi că nu suntem împreună, pentru că, așa cum ai spus și tu, după toată această povară, vom fi mai uniți și mai puternici!

Mă rog la Dumnezeu să te țină sănătos mulți ani de acum înainte, să te bucuri de nepoți și chiar de strănepoți!Să fie ca altădată, când te sărbătoream acasă, cu toți cei dragi alături! Clipa aceea va veni curând, știu asta!
  • La mulți ani, tata! Te iubesc!

Fiul tău,Vlad Popescu PIEDONE”, scrie deputatul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati