Vlad Popescu Piedone, mesaj de susținere pentru noua administrație a Sectorului 2: „Comunitatea de aici avea nevoie de un om capabil, care să îndrepte greșelile făcute în administrațiile trecute!”

Astăzi, primarul ales al Sectorului 5, Vlad Popescu Piedone, a participat alături de premierul României, Marcel Ciolacu, și primarii sectoarelor 1 și 4, George Tuță și Daniel Băluță, la ceremonia de depunere a jurământului lui Rareș Hopincă, noul primar al Sectorului 2.

Vlad Popescu Piedone a declarat: „Mă bucur că Sectorul 2 are un primar tânăr, profesionist și pregătit să muncească în interesul cetățenilor.”

  • Piedone a subliniat importanța dezvoltării uniforme a tuturor sectoarelor din București și a transmis un mesaj de susținere pentru noul primar: „Comunitatea de aici avea nevoie de un om capabil, care să îndrepte greșelile făcute în administrațiile trecute! Nu mai este timp de pierdut, toate sectoarele din București trebuie să se dezvolte în același ritm! Vă urez mult succes, domnule primar, în această nouă etapă!”

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati