Vlad Popescu Piedone: Particip zilele acestea, la invitația Mariei Grapini, la mai multe întâlniri de lucru în Parlamentul European

Deputatul PUSL Vlad Popescu Piedone anunță că participă zilele acestea, la invitația doamnei europarlamentar Maria Grapini, la mai multe întâlniri de lucru în Parlamentul European, alături de colegii din organizația PUSL Sector 5, dar și de colegi din PUSL Argeș și PUSL Slobozia.
  • ”Particip zilele acestea, la invitația doamnei europarlamentar, Maria Grapini, la mai multe întâlniri de lucru în Parlamentul European, alături de colegii mei din organizația PUSL Sector 5, dar și de colegi din PUSL Argeș și PUSL Slobozia.

Maria Grapini este unul dintre cei mai activi și vocali europarlamentari și apreciez de fiecare dată faptul că aceasta își susține țara cu devotament și mândrie. Avem nevoie de cât mai mulți astfel de români în Parlamentul European.

Experiența și know-how-ul pe care le are doamna europarlamentar după anii petrecuți în Parlamentul European reprezintă un mare avantaj pentru România și pentru dezvoltarea și modernizarea țării.

  • Ca de fiecare dată, a fost o onoare să o întâlnesc și să pot discuta cu doamna Maria Grapini!”, scrie Vlad Popescu Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati