Vlad Popescu Piedone: Sunt tată și vreau ce e mai bun pentru copiii mei! De aceea vreau ce este mai bun și pentru copiii din România, pentru copiii din Sectorul 5!

0
299

Vlad Popescu Piedone, fiul lui Cristian Piedone, condamnat în dosarul Colectiv, a scris pe Facebook un mesaj de Ziua Copilului.

  • ”Sunt tată și vreau ce e mai bun pentru copiii mei! De aceea vreau ce este mai bun și pentru copiii din România, pentru copiii din Sectorul 5!”, a completat acesta.

”La mulți ani, iubiții mei, David și Antonia! La mulți ani, copii de pretutindeni! Să ne reamintiți să zâmbim, când noi, oamenii mari, uităm că avem atâtea motive de bucurie! Să ne reamintiți că viața este frumoasă, chiar dacă noi, câteodată, nu mai vedem partea plină a paharului! Să ne reamintiți că dupa orice furtună, apare soarele! Să ne reamintiți că iubirea este cea care contează, care ne definește ca oameni! Să ne reamintiți că familia este totul, restul oamenilor vin și pleacă! Să ne reamintiți că oricâte obstacole întâmpinăm în viață, speranța este cea care ne ajută să le depășim!

Voi, copii, să rămâneți așa cum sunteți! Nu lăsați viața să vă schimbe! Să vă păstrați inocența și zâmbetul sincer! Să vă bucurați de cele mai mărunte lucruri și să ne bucurați cu năzdrăvăniile voastre!

Astăzi, de Ziua Copilului, ar trebui să ne asigurăm că niciun copil nu este trist sau singur! Astăzi și mereu ar trebui să ne gândim mai mult la ei, să punem pauză unor lucruri care mai pot aștepta… pentru încă 5 minute de joacă cu copiii noștri!

”Vreau ce este mai bun și pentru copiii din România, pentru copiii din Sectorul 5!”

Și când spun copiii noștri… mă refer la copiii României! Toți au nevoie de iubire, sprijin și o țară în care să se poată dezvolta armonios. Mă refer la copiii din Sectorul 5, care au nevoie ca proiectele începute să fie finalizate. Au nevoie de școli renovate și parcuri reamenajate. Au nevoie de un loc în care să se simtă în siguranță!

Sunt tată și vreau ce e mai bun pentru copiii mei! De aceea vreau ce este mai bun și pentru copiii din România, pentru copiii din Sectorul 5! Eu sunt aici, pentru ei, pentru voi… Astăzi, de Ziua Copilului, vă promit că voi încerca să fac imposibilul, posibil și pentru ei, iubiții noștri copii!

“Hai mai bine despre copilărie să povestim, căci ea este veselă și nevinovată și drept vorbind, acesta-i adevărul!” – Ion Creangă”, a scris Piedone în mesaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.