Vlad Voiculescu anunță că nu pleacă din USR, într-un mesaj intern pentru filiala București pe care o conduce: ”Rămânem aici și construim mai departe în USR”

Vlad Voiculescu, liderul USR Bucureşti, le transmite colegilor, într-un mesaj intern, în contextul informaţiilor privind o plecare a lui Dacian Cioloş din partid, că ”nimeni din conducerea filialei Bucureşti şi niciunul dintre reprezentanţii organizaţiei în Parlament, consiliul general sau consiliile de sector nu pleacă”. ”Rămânem aici şi construim mai departe în USR”, le spune Voiculescu.

Voiculescu a ajuns în USR din aripa PLUS, fondată de Dacian Cioloș, despre care se vehiculează că ar urma să părăsească formațiunea condusă în prezent de Cătălin Drulă.

Fostul ministru le-a transmis colegilor lui că ”nimeni din conducerea filialei București și niciunul dintre reprezentanții noștri în Parlament, consiliul general sau consiliile de sector nu pleacă. Rămânem aici și construim mai departe în USR”.

Șeful USR București a mai transmis că anunțul demisionării din partid a mai multor europarlamentari a ”tulburat” formațiunea, dar vor rămâne ”prietenii noștri”.

Mesajul intern este semnat de Voiculescu și asumat de 48 de membri USR din conducerea organizației București, parlamentari sau consilieri locali și generali.

”Sunt sigur că vom găsi înțelepciunea să îndreptăm ce e de îndreptat în acest partid. Noi rămânem, pentru a ne respecta responsabilitățile asumate față de bucureșteni și pentru a construi mai departe.”, a completat Voiculescu.

Fostul ministru a confirmat mesajul intern pentru G4Media și a transmis că ”nu este un prilej de bucurie”:

”Mesajul nostru intern este despre decizia noastra, a echipei de București, de a rămâne. Nu e un prilej de bucurie și sper să învățăm cu toții ce e de învățat”, a declarat acesta.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati