Vlad Voiculescu – desemnat candidatul PLUS pentru Primăria Bucureşti

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a fost desemnat candidatul Partidului Libertate, Unitate şi Solidaritatela Primăria Municipiului Bucureşti. 

Vlad Voiculescu a obţinut 96,30% din voturile exprimate în filialele PLUS Bucureşti, precizează un comunicat al formaţiunii, citat de antena3.ro

„Câştigăm împreună sau pierdem separat. Îmi doresc un oraş şi o ţară cu mai mult respect şi mai puţină ţâfnă. Mai puţini nervi şi mai mult împreună. Mai puţine discuţii sterile şi mai multă construcţie. Lumea se schimbă în jurul nostru. Ţinuţi în loc de încercările unor hoţi prinşi la furat de a scăpa de justiţie, pierdem oportunitate după oportunitate. Oraşul este ros în fiecare zi de corupţia, nepăsarea şi neputinţa celor ajunşi în funcţii de conducere”, a declarat Vlad Voiculescu, citat în comunicat. 

El spune că infrastructura, educaţia, sănătatea, termoficarea şi prea multe clădiri din Bucureşti sunt „la limita colapsului, parcă ţinute de o sârmă”. 

„Mandatul de ministru al Sănătăţii mi-a arătat că se poate şi în sectorul public. Repede. Bine. Fără compromisuri. Cred în comunitate şi în empatie, iar cei peste 10 ani de proiecte de comunitate mi-au arătat cu vârf şi îndesat că se poate. Se poate, atunci când oameni pasionaţi, cinstiţi şi responsabili decid să nu mai stea deoparte. Se poate, atunci când oamenii au încredere unii în alţii şi un scop mai mare decât ei înşişi”, a adăugat Voiculescu. 

În ultima săptămână, filialele de sector ale PLUS Bucureşti, însumând 3.184 de membri, şi-au ales conducerile şi candidatul la Primăria Generală prin votul democratic al tuturor membrilor cu drept de vot din Bucureşti. 

Cei şase preşedinţi ai filialelor PLUS de sector sunt: Diana Buzoianu – sector 1, Silviu Şerban – sector 2, Lucian Judele – sector 3, Simona Spătaru – sector 4, Iustin Roşca – sector 5 şi Alin Stoica – sector 6. 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati