Vlad Voiculescu despre retragerea lui Ciprian Ciucu din fruntea PNL București: ”Sper ca cel care îi urmează să nu vândă (din nou) viitorul Bucureştiului PSD-ului”

Preşedintele USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, a reacţionat, miercuri, cu privire la anunţului lui Ciprian Ciucu de a se retrage din fruntea PNL Bucureşti.

  • Liderul USR speră că Ciucu „nu este doar o piesă de domino în jocurile cuplului Ciolacu-Firea” şi că cel care îi urmează „să nu vândă (din nou) viitorul Bucureştiului PSD-ului pentru funcţiile prezente şi viitoare ale câtorva pensionari speciali”.

”Ciprian Ciucu şi-a dat ieri demisia din funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti. Aş vrea să îi mulţumesc pentru colaborare. Să poţi avea încredere că anumite linii roşii nu vor fi încălcate nu e deloc puţin lucru în politica românească. Situaţia PNL Bucureşti a fost mereu una complicată. Mize mari, interese pe măsură. În ciuda promisiunilor clare făcute bucureştenilor în urmă cu doi ani, adevărul este că peste capul lui Ciprian Ciucu, PNL şi-a trădat electoratul şi a predat deja PSD-ului mai multe sectoare”, spune liderul USR Bucureşti.

Vlad Voiculescu precizează că, la nivel naţional, PNL nu a rezistat nici măcar un an până să se arunce în braţele PSD-ului.

”În câteva luni pare că se pregăteşte să predea ţara cu totul celor pe care îi porcăiau în campanie. Sper că Ciprian Ciucu nu este doar o piesă de domino în jocurile cuplului Ciolacu-Firea, sper ca cel care îi urmează să nu vândă (din nou) viitorul Bucureştiului PSD-ului pentru funcţiile prezente şi viitoare ale câtorva pensionari speciali. Nu cred că bucureştenii i-ar (mai) ierta, nu cred că bucureştenii i-ar uita. Şefii lor vor rămâne cu pensiile lor speciale şi încă un partid istoric va dispărea pentru bucureşteni”, mai scrie Voiculescu.

Primarul Sectorului 6 a motivat că are nevoie de timp pentru a se putea ocupa de numeroasele proiecte pe care le-a început pentru Sectorul 6.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati