Vlad Voiculescu îi cere demisia lui Robert Negoiță

0
291

Președintele USR București, Vlad Voiculescu, îi cere demisia lui Robert Negoiță după ce primarul Sectorului 3 a fost trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu și un prejudiciu de peste 500 de milioane de lei.

„Nu ne mai surprinde, un alt primar care se trage din PSD a fost trimis azi în judecată. De data asta, e vorba de domnul Negoiță de la Sectorul 3 și e vorba de un prejudiciu uriaș adus cetățenilor: peste 500 de milioane de lei. Pentru că domnul primar a aranjat contractul de salubrizare cu firma lui Silviu Prigoană și a plătit tarife umflate, în loc să organizeze licitații publice pentru acest serviciu.

Se impune o demisie, domnule Negoiță! Pentru acest contract păgubos, dar și pentru vacanțele pe bani publici cu iubita, pentru toate plățile făcute pentru lucrări care nu au fost realizate, pentru atribuirea de contracte de zeci de milioane de lei fără licitație (vedeți proiectul de reamenajare a Parcului Pantelimon)”, susține Vlad Voiculescu.

În ceea ce privește „cârdășia dinte primarii feudali ai partidelor vechi și mafia firmelor de salubrizare din București”, președintele USR București spune că aceasta a sărăcit bugetele locale prea mult timp.

Primarul Robert Negoiță, trimis în judecată de DNA în dosarul de corupție legat de contractul de salubritate cu Rosal Group

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.