Vlad Voiculescu: Robert Negoiță este urmărit penal de DNA.

Președintele USR București Vlad Voiculescu spune că primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, este urmărit penal de DNA pentru abuz în serviciu, legat de emiterea presupus nelegală a unor documente pentru construirea şi intabularea unui imobil.

„Oricine a urmărit acțiunile domnului Negoiță știe că raportarea acestui domn față de lege este mai degrabă asemănătoare cu cea a cămătarilor.

La 1 februarie, DNA efectua percheziții la sediul Primăriei Sectorului 3, la Direcția de Urbanism și la sediul celor 17 societăți care își desfășoară activitatea ilegal pe lângă malul Dâmboviței.

Lucrurile pe care viceprimarul USR al Sectorului 3, domnul Lucian Judele le-a expus public, lucruri de care primarul Negoiță a refuzat în mod activ să se ocupe, sunt acum în atenția justiției!

În 2021 în sectorul 3 s-au stins din viață 2 muncitori într-un șantier fără autorizații. Atunci când viceprimarul USR Lucian Judele a mers la fața locului și le-a cerut socoteală, domnul Negoiță a sugerat să fie acoperit și el cu pământ. Autoritățile statului nu au făcut atunci nimic. 

Mai departe, acum o săptămână Lucian Judele a pus la dispoziție un document în care tocmai Primăria recunoaște că nu a emis autorizații de construcție pentru terasele percheziționate astăzi sau pentru terasele de pe Bulevardul Decebal. Vorbim despre câteva sute de metri pătrați de terase amplasate ilegal.

Este poate momentul ca domnul Negoiță să nu mai fie protejat iar ilegalitățile comise de dânsul să fie tratate ca atare.

PS Știați că domnul Negoiță este singurul primar de sector – din toți cei 6 – care n-a desființat cașcarabetele domnului Rădoi de la metrou?”, a scris Voiculescu, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati