Vlad Zamfirescu, noul manager interimar al Teatrului Bulandra: „Această poziție este o pălărie foarte mare”

Noul manager interimar al Teatrului Municipal „Lucia Sturdza Bulandra”, actorul Vlad Zamfirescu, a declarat că nu crede „în schimbări majore, în revoluții care să schimbe peste noapte totul, ci doar în lucruri făcute pas cu pas”.

„Această poziție, chiar și interimară, este o pălărie foarte mare, pentru care, foarte cinstit, nu mă consider pregătit. Evident, mă onorează, dar am primit-o cu multă prudență și doar pentru că decizia a venit ca urmare a consultării actorilor teatrului”, a scris Vlad Zamfirescu, pe pagina sa de Facebook.

El mai spune că, deși este de peste două decenii actor al Teatrului Bulandra, managementul „reprezintă o provocare de cu totul alt nivel”.

„Sunt de peste 20 de ani actor al Teatrului ‘Bulandra’, am înființat și condus mai bine de 10 ani o asociație culturală independența care a produs zeci de proiecte, dar managementul unei instituții cu anvergură Teatrului Bulandra reprezintă o provocare de cu totul alt nivel”.

Vlad Zamfirescu mai precizează că, în perioada în care va conduce teatrul, se va baza pe întreaga familie Bulandra (artiști, echipa tehnică și administrativă), „pentru a lua împreună decizii simple, corecte și transparente, în beneficiul teatrului și al publicului care ne-a fost și ne este mereu alături”.

El subliniază, însă, că „e nevoie cât mai curând de o conducere definitivă, validată de un concurs”.

Biroul de presă al Primăriei Capitalei a anunțat miercuri că actorul Vlad Zamfirescu este noul manager al Teatrului „Lucia Sturdza Bulandra”, prin dispoziția primarului general, Gabriela Firea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati