Vloggerul Selly a fost amendat de poliție după ce și-a sărbătorit ziua de naştere

0
258

Vloggerul Andrei Șelaru, zis Selly, a fost amendat de polițiștii din Ilfov pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Sancțiunile au venit în urma petrecerii date de ziua sa, imortalizate în câteva clipulețe postate pe pagina de Instagram a lui Șelly, scrie G4Media.ro.

În imagini se vede că la eveniment participă mai multe persoane, printre care și cântărețul de manele Tzancă Uraganu, deși în actualul context pandemic petrecerile private sunt interzise.

Poliţia a aflat chiar de pe contul lui de Instagram

„La mulţi ani pentru Selly al nostru“, a spus manelistul înainte să îi dedice melodia „Sunt Johnny Nebunu”, fredonată de Selly şi întreaga audienţă.

Polițiștii au reușit să identifice trei persoane, deocamdată, printre care și vloggerul, pe care le-au amendat cu 15 mii de lei, conform surselor.

Sursa foto: Instagram Șelly
(Sursa foto: captură video Instagram Șelly)

Comunicatul Poliției din Ilfov

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului.

Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală.

În continuare, polițiștii efectuează verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.