Vloggerul Selly dă în judecată postul Romania TV și cere daune morale de 100.000 de euro

Andrei Șelaru – Selly a acționat oficial în judecată postul România TV și solicită televiziunii 100.000 de euro daune pentru, spune el, „prejudicii de imagine”, anunță paginademedia.ro.

Acțiunea lui Selly, depusă deja la Tribunalul București, vine după ce postul a preluat, fără să verifice, un material în care părea că vloggerul era implicat în accident.

Ulterior, Selly a dezvăluit că a fost o farsă făcută tocmai pentru a dovedi că România TV preia informații fără să le verifice (multe publicații au picat însă în această farsă, pe lângă postul de știri).

Andrei Șelaru – Selly a declarat că daunele cerute în chemarea în judecată se ridică la 100.000 de euro.

Selly, pentru Paginademedia.ro:

  • „După farsa cu accidentul, cei de la România TV au pornit o campanie de linșaj mediatic la adresa mea. Le cer 100.000 de euro daune morale, pentru afectarea imaginii mele, pentru impactarea reputației”, a declarat Selly.
  • „Pe lângă cei de 100.000 de euro, mai am câteva cereri. Una este obligarea România TV să difuzeze, pe cheltuiala lor, hotărârea definitivă, în termen de cinci zile de la emitere și plata cheltuielilor de judecată”, a continuat el.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati