VIDEO Vlad Voiculescu, chestionat despre soarta spitalelor din Sectorul 1 de Gabriela Firea: Îi pasă, oare?

0
163

Senatoarea PSD, Gabriela Firea, a decis să îl întrebe pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, despre soarta spitalelor din Sectorul 1 al Capitalei, ”lăsate de izbeliste, de către colega sa”.

”L-am întrebat azi, de la tribuna Senatului României, pe ministrul sanatatii, ce are de gând sa facă în continuare cu cele 4 mari spitale din Capitala, lăsate de izbeliste, de către colega sa de la Sectorul 1. Îi pasă, oare, ministrului sanatatii de pacienti, de medici, de oameni în general? Asteptăm cu interes răspunsul”, a scris fostul edil al Capitalei pe pagina de Facebook.

Printre întrebările adresate ministrului se numără: ”Cine va asigura cheltuielile pentru reparații, cheltuieli de funcționare, pază și utilități”, ”Dacă în bugetul Ministerului Sănătății au fost prevazute fonduri pentru continuarea lucrărilor de investitii începute sau pentru investiții noi și care este valoarea acestora” și ”Dacă în bugetul Ministerului Sănătății au fost prevazute fonduri pentru achiziționarea de aparatură, echipamente medicale sau pentru orice alte bunuri necesare pentru asigurarea unui act medical de calitate?”.

De asemenea, Gabriela Firea critică PNL şi USR, dar şi pe primarul Nicuşor Dan, după ce şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti în care PSD propunerea preluarea în administrare a spitalelor din Sectorul 1 nu s-a organizat din lipsă de cvorum.

„Colegii mei, consilierii generali social democrati, au mai facut o incercare de a salva cele 4 spitale din Bucuresti, lasate de izbeliste atat de noul primar general, cat si de noul primar al sectorului 1. Ambii ai dreptei unite impotriva oamenilor! Pe modelul doamnei Clotilde, si Domnul Nicusor – Plicusor a ramas rece si indiferent la o problema atat de importanta, cum este sanatatea.

Rusine este prea putin spus! Au castigat alegerile promitand lapte si miere iar acum nici nu au verticalitatea sa se prezinte la sedintele de Consiliu! Îi mai tin si pe consilierii generali pe la usi! Dispret si ura! Pacat de acest oras! Pe ce maini a incaput!”, scrie Firea pe Facebook.

Reamintim că ședinţa de îndată convocată de consilierii municipali ai PSD marţi, ce avea pe ordinea de zi un proiect privind preluarea de către Municipalitate a Spitalelor ‘Grigore Alexandrescu’, Floreasca, de Urgenţe Oftalmologice şi de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, nu s-a ţinut din lipsă de cvorum, liderul grupului PSD, Aurelian Bădulescu, menţionând că proiectul va fi introdus pe ordinea de zi a şedinţei CGMB de vineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.