Vouchere sociale de 250 de lei. Banii intră pe card mai devreme în luna decembrie

0
280
Foto: Facebook / Marcel Ioan Boloș

Ministrul Muncii, Marius Budăi, anunță că, în decembrie, cardurile cu vouchere sociale vor fi alimentate mult mai devreme decât de obicei.

Veşti bune pentru cei aproape 2,5 milioane de români beneficiari ai voucherelor pentru alimente. Banii vor intra pe card înainte de sărbători.

Marius Budăi: „Perioada 19-21 decembrie, maximum 22 decembrie”

Potrivit ministrului Budăi, autoritățile vor ca românii să aibă timp să îşi facă cumpărăturile pentru Crăciun.

Astfel, într-o intervenție telefonică la România Tv, Marius Budăi a spus că luna decembrie va fi o excepție, iar cardurile cardurile sociale care se încărcau între zilele de 26 si 30 ale lunii cu vouchere de 250 lei acum se vor alimenta mult mai devreme.

Astfel, cardurile pentru vouchere sociale de 250 lei a mai bine de 2,4 milioane de români vor fi încărcate în perioada 19-21 decembrie, maximum 22 decembrie, spune Marius Budăi.

  • „Ştiţi că acele carduri se alimentau o dată la două luni, între 26 şi 30 ale lunii. I-am solicitat ministrului Boloş ca aceste carduri sa fie alimentate în perioada 19-21 decembrie, maximum 22 decembrie, să intre banii înainte de sărbătorile de iarnă”, a declarat Marius Budăi.

Potrivit ministrului Muncii, în luna decembrie vor primi cei 250 lei şi persoanele care abia din noiembrie s-au încadrat în prevederile legale pentru aceste ajutoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.