”Vrăjitoare” reţinută de poliţiştii din Bucureşti după ce ar fi înşelat un bărbat cu aproximativ 7.000 de euro

O femeie a fost reţinută de poliţiştii bucureşteni, fiind acuzată de un bărbat că, ‘prin acte specifice de vrăjitorie’, l-ar fi înşelat cu aproximativ 7.000 de euro.

Poliţia Capitalei a anunţat, miercuri, că poliţişti de la Secţia 5 au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal de înşelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 7.000 de euro.

”În fapt, la data de 21 august 2024, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, în perioada 4-7 august 2024, o persoană, pe care ar fi cunoscut-o în mediul online, prin metode specifice actelor de vrăjitorie, l-ar fi determinat să-i remită diverse sume de bani, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 7.000 de euro. Din cercetările şi investigaţiile efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârşită de către o femeie, în vârstă de 40 de ani”, a transmis sursa citată.

În urma percheziţiei, au fost găsite şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză. De asemenea, suspecta a fost dusă la audieri, ulterior fiind reţinută pentru 24 de ore. Miercuri, ea va fi prezentată în faţa instanţei, cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Capitalei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati