Vremea în București. Temperaturi scăzute, cer noros şi ploi slabe, miercuri şi joi

Vremea va fi rece în Bucureşti, miercuri şi joi, cu valori termice maxime ce nu vor mai depăşi 17 grade Celsius, relevă prognoza de specialitate publicată, miercuri, de Administraţie Naţională de Meteorologie (ANM).

Conform meteorologilor, în perioada 22 septembrie, ora 10:00 – 23 septembrie, ora 10:00, cerul va avea temporar înnorări, iar pe parcursul zilei vor fi condiţii ca trecător să plouă slab. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă în ecartul 7 – 9 grade Celsius.

ANM a emis, miercuri, o informare de vreme deosebit de rece, în următoarele 24 de ore. Astfel, în intervalul 22 septembrie, ora 10:00 – 23 septembrie, ora 10:00, la munte, în general la altitudini mai mari de 1.700 de metri, vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare moderate cantitativ, în special pe crestele Carpaţilor Meridionali (10 – 15 l/mp), unde pe arii restrânse se va depune strat de zăpadă.

Joi şi vineri, vremea se va menţine deosebit de rece în cea mai mare parte a ţării, vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati