We Are One pe Arena Națională | Primăria Capitalei sprijină organizarea unui concert caritabil pentru Ucraina

We Are One pe Arena Națională | Sâmbătă, la Arena Națională, Primăria Capitalei, Saga Festival, Pro TV, Kiss FM şi Crucea Roșie vor organiza un concert caritabil pentru Ucraina.

De la ora 16.00, pe scenă vor urca printre alții: Inna, Grasu XXL, Irina Rimes, Guess Who, Carla’s Dreams, Vama, Andra, Spike, Horia Brenciu și Antonia. Biletele s-au pus în vânzare pe site, în categoria We Are One.
La peluză va costa 49,99 lei, iar un loc pe gazon va fi 79,99 lei.

Fiecare bilet la eveniment reprezintă donația pentru susținerea ucrainenilor. Banii obținuți în urma evenimentului vor fi donați către Crucea Roșie Română. De asemenea, pentru a putea susține cât mai mult poporul ucrainean, pot fi făcute donații către Crucea Roșie Română, aici, în conturile organizației sau prin SMS, la 8825, cu textul “ONE”.

Nicușor Dan a anunțat pe rețelele de socializare că Primăria Capitalei susține acest concert și că deja Consiliul General și-a dat acordul pentru punerea la dispoziție a Arenei Naționale pentru acest eveniment.

Potrivit primarului, toate încasările generate de acest concert vor fi „transferate Crucii Roșii, care le va folosi pentru a ajuta Ucraina”.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati