WhatsApp opreşte capturile de ecran şi măreşte timpul de ştergere pentru mesajele trimise din greşeală

Mesageria WhatsApp anunţă lansarea unor noi funcții. Printre actualizările amintite se numără ascunderea stării de pe aplicație „Last Seen” de anumite contacte, dar și posibilitatea de a părăsi un grup fără a anunța alți utilizatori, potrivit b1tv.ro.

Platforma vine cu noi actualizări încă de la începutul anului.

Noile funcții ale aplicației WhatsApp

Statusul online permite întregii liste de contacte să vadă dacă cineva este activ; noua actualizare va permite alegerea persoanelor care pot vedea starea pe care o setezi.

Astfel, dacă nu vrei ca cineva să afle că îi ignori mesajul, poți face o setare specială pentru acel utilizator.

Cealaltă actualizare va permite părăsirea grupurilor “în tăcere”, fără ca membrii acestora să fie anunţaţi.

Actualizări ale mesageriei

De la începutul anului, cum spuneam, WhatsApp a făcut schimbări majore: pe lângă lansarea reacțiilor emoji și accelerarea de mesajele vocale, platforma a început să permită utilizatorilor Android să transfere istoricul din chat pe iPhone și invers.

Timpul la funcţia de ştergere a mesajelor trimise din greşeală a crescut

Printre schimbările menţionate, de semnalat este şi creşterea timpului pe care îl au la dispoziție utilizatorii, după apăsarea butonului de trimitere:  acesta creşte până la două zile şi 12 ore sau 60 de ore!

WhatsApp va lansa cele două funcții luna aceasta

WhatsApp a menţionat că urmează să o lanseze în curând.

Aplicaţia are în faza de testare şi o modalitate de a bloca utilizatorii să facă capturi de ecran ale mesajelor „View Once”.  Adăugarea acestei modalități de blocare a capturilor de ecran va împiedică utilizatorii să salveze sau să partajeze informații sensibile cu alte persoane.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati