WIZZ AIR anunță noul program de iarnă pentru 2022-2023

0
181
wizz air

Wizz Air anunță astăzi programul de iarnă pentru 2022 (octombrie 2022 – martie 2023). Biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

810 rute din rețeaua de 1.100 de rute Wizz Air au fost încărcate cu peste 120.000 de zboruri și aproape 26 de milioane de locuri, anunță compania într-un comunicat de presă.

Pe măsură ce industria revine la capacitatea de dinaintea pandemiei, Wizz Air continuă să își extindă operațiunile în întreaga rețea, cu rute prin care pasagerii vor putea călători în toată Europa în iarna lui 2022-2023, mai spune sursa citată.

”București – Gran Canaria și București – Aqaba se numără printre rutele disponibile în noul program de iarnă, care vor fi reluate din octombrie 2022 și, respectiv, noiembrie 2022.”, spun reprezentanții Wizz Air.

Pe lângă posibilitatea de a personaliza experiența de călătorie, Wizz Air oferă călătorilor și o opțiune de flexibilitate sporită prin serviciul WIZZ Flex. Prin adăugarea la rezervare, pasagerii au o măsură suplimentară de siguranță. Astfel, aceștia pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat sub formă de credit.

„Suntem bucuroși să anunțăm noul program pentru iarna lui 2022-2023, oferind destinații variate de călătorie de afaceri sau timp liber pentru toate gusturile. De la city break-uri în cele mai interesante centre urbane ale Europei și până la vacanțele de familie din timpul sezonului de iarnă, Wizz Air asigură oferte și conexiuni la prețuri accesibile către cele mai populare destinații. Rămânem angajați să oferim românilor o experiență de călătorie sigură și memorabilă în toată Europa și nu numai, la bordul flotei noastre moderne, în compania echipajului nostru profesionist.”, a declarat Zsuzsa Trubek, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.