Wizz Air anunţă o nouă rută din România către Aqaba, Iordania. Bilete de la 49 de lei

Compania aeriană Wizz Air introduce o nouă rută din România către Aqaba, Iordania, iar primul zbor va decola de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă în data de 15 decembrie.

„Românii pot călători de acum de la Bucureşti către Aqaba de două ori pe săptămână, în fiecare miercuri şi sâmbătă”, se menţionează într-un comunicat de presă.

Bilete de la 49 de lei

Potrivit companiei, biletele sunt deja disponibile începând de la 49 lei. Această nouă rută vine în completarea zborurilor deja operate de pe aeroporturile din România către destinaţii din Orientul Mijlociu, populare pentru vacanţe pe parcursul întregului an.

Astfel, pasagerii români vor putea călători către unul dintre cele mai încântătoare oraşe ale Iordanului cu acest nou zbor accesibil de la Wizz Air.

„Singurul oraş cu ieşire la mare din Iordania, Aqaba este un centru urban cu o cultură, istorie şi arhitectură încântătoare, datând din Antichitate. Gazda multor atracţii, Aqaba a devenit unul dintre punctele de interes turistic ale ţării”, spune compania.

Wizz Air operează o flotă de 145 de aeronave Airbus A320 şi A321. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Toate zborurile Wizz Air sunt operate cu aeronave Airbus A320 cu 180 de locuri, A320neo cu 186 de locuri, A321 cu 230 locuri şi aeronave Airbus A321neo cu 239 locuri.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati