Wizz Air celebrează 35 de milioane de pasageri la București. Cum a fost răsplătit pasagerul norocos cu numărul 35 de milioane

Wizz Air anunță cu mândrie atingerea unei borne importante, sărbătorind 35 de milioane de pasageri care au ales Wizz Air în călătoriile spre și dinspre Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București.

Pentru a comemora această realizare importantă, pasagerul norocos cu numărul 35 de milioane care a zburat astăzi din Veneția Treviso la București a fost premiat cu un voucher Wizz Air.

Wizz Air și-a început povestea de succes în București la 1 ianuarie 2007, inaugurând ruta București – Londra Luton, și a înființat o bază în același an, pe data de 8 iunie, arată compania într-un comunicat de presă.

În calitate de jucător cheie pe piața românească, Wizz Air a conectat Bucureștiul cu un număr remarcabil de 23 de țări, incluzând Albania, Arabia Saudită, Austria, Belgia, Cipru, Cehia, Danemarca, Elveția, Emiratele Arabe Unite, Franța, Germania, Grecia, Italia, Israel, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Portugalia, Spania, Suedia și Turcia.

În ultimii 16 ani, Wizz Air a devenit o alegere preferată pentru călătorii care își doresc tarife reduse și accesibile, combinate cu servicii de calitate, subliniind angajamentul companiei aeriene față de pasagerii români, precum și față de piața locală a turismului și a locurilor de muncă în aviație.

„Suntem încântați să aniversăm transportul cu succes a 35 de milioane de pasageri spre și dinspre București. Această bornă este o dovadă a angajamentului nostru ferm față de pasagerii români. Așteptăm cu nerăbdare să sărbătorim multe alte realizări remarcabile împreună cu distinșii noștri pasageri.”, a declarat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati