Wizz Air lansează noua sa rută de la București către Izmir

Wizz Air anunță lansarea celei mai noi rute, de la București către Izmir.

Această ultimă adiție este menită să îmbunătățească opțiunile de călătorie pentru pasagerii români, oferind o conexiune directă către una dintre cele mai captivante destinații din Turcia, transmite compania aeriană într-un comunicat de presă.

Descoperă minunile din Izmir

Izmir, un oraș care îmbină perfect istoria antică cu farmecul modern, este o destinație de vacanță ideală pentru familii, cupluri și prieteni. Cunoscut pentru coasta sa uimitoare, patrimoniul cultural bogat și piețele vibrante, Izmir oferă o evadare pe tot parcursul anului pentru călătorii ce caută atât relaxare, cât și aventură. Fie că explorezi ruinele antice ale Efesului, te plimbi de-a lungul frumoasei promenade Kordon sau te răsfeți cu delicioasa bucătărie turcească, Izmir promite o experiență de neuitat pentru toți vizitatorii.

  • Wizz Air va opera zboruri de la București către Izmir de trei ori pe săptămână, oferind un program convenabil care se adresează atât celor ce călătoresc pentru agrement, cât și pentru afaceri.

Această nouă rută este unică pentru Wizz Air, exclusiv oferită călătorilor români din București, și subliniază angajamentul companiei aeriene de a-și extinde rețeaua și de a oferi mai multe opțiuni de călătorie pasagerilor săi.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati