Wizz Air oferă 100.000 de bilete gratuite ucrainenilor care vor să fugă de război

0
191
wizz air

Compania aeriană low-cost Wizz Air a decis să ofere 100.000 de bilete gratuite ucrainenilor care vor să fugă de războiul dus de Rusia în Ucraina.

Wizz Air anunță că îi va sprijini pe refugiații ucraineni, oferindu-le 100.000 de bilete gratuite* pentru toate zborurile către Europa continentală care decolează din țările învecinate Ucrainei (Polonia, Slovacia, Ungaria, România).

Wizz Air a adăugat deja aeronave mai mari și zboruri suplimentare dinspre țările aflate la graniță către Europa, pentru a sprijini circulația refugiaților, în funcție de nevoi, anunță compania într-un comunicat de presă.

În plus, Wizz Air înțelege faptul că mulți refugiați au început deja să migreze și ar putea fi blocați în alte locații. Compania aeriană va oferi, de asemenea, un tarif de ajutorare de 29,99** euro pentru toate celelalte zboruri (mai puțin destinațiile Emiratele Arabe Unite, Islanda și Insulele Canare, unde tariful special este de 69,99** euro).

Refugiații ucraineni care doresc să rezerve un zbor o pot face accesând https://wizzair.com/#/rescue. Cele 100.000 de locuri gratuite și tarifele de ajutorare vor fi disponibile pentru călători pe tot parcursul lunii martie.

Pasagerii vor trebui să furnizeze numărul pașaportului/cărții de identitate ucrainene în momentul rezervării și să prezinte pașaportul/cartea de identitate ucraineană la check-in.

Clienții sunt în continuare încurajați să verifice site-ul companiei, deoarece pot fi disponibile tarife mai mici. ”Este important ca toți refugiații ucraineni să aibă acces la călătorii la prețuri accesibile, indiferent de locul în care se află în această perioadă de criză”, mai spune sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.