Wizz Air suspendă mai multe rute în următoarele două săptămâni

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat că își suspendă rutele între România și Marea Britanie, Elveția și Olanda, începând cu dată de 5 aprilie până pe 18 aprilie inclusiv, iar măsurile sunt cauzate de noile restricțîi de călătorie impuse de autoritățile române pe toate zborurile din România către aceste țări, în cadrul eforturilor de limitare a pandemiei Covid-19, scrie Ziare.com.

Totodată, ca urmare a restricțiilor din România, dar și din Europa, rutele către Belgia, Austria, Spania, Franța și Germania rămân suspendate până pe 30 aprilie inclusiv, arată un comunicat emis duminică de companie.

„Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Cliențîi vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, suma care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial”, arată comunicatul companiei.

Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătură cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

„Wizz Air își cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricțîi de călătorie clienților și ii asigura că siguranță și binele pasagerilor și ale echipajului rămân principalele priorități ale companiei”, precizează compania.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, operează peste 700 de rute de la 25 de baze, ce asigura conexiunea între 155 de destinații din 45 de țări. 40 de milioane de pasageri au călătorit cu Wizz Air în 2019. WIZZ operează o flota de 121 de aeronave Airbus

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati