Wizz Air suspendă zborurile din România spre cinci orașe din Europa

Compania aeriană Wizz Air va suspenda, în luna martie, cinci rute spre și dinspre aeroporturile din București, Cluj Napoca, Iași și Sibiu.

Ruta de la București la Ancona va fi suspendată de pe data de 22 martie până pe 30 octombrie. După ce a fost inaugurat la începutul acestui an, zborul către această destinație va fi suspendat. Șansele de a fi reluat la final de an este unul foarte mic, având în vedere că nu este neapărat o destinație preferată de români pentru sezonul de iarnă.

Zborul București – Rimini, Italia, va fi operat până pe 15 mai 2023, urmând ca această cursă să fie reluată, probabil, în noiembrie.

Zborul Cluj-Napoca – Perugia, Italia, inaugurat în 18 decembrie 2022, va fi suspendat după data de 15 mai. Operatorul low-cost plănuiește să o reintroducă din nou din 1 noiembrie 2023.

De asemenea, zborul Iași – Bari, Italia, va fi efectuat până pe 21 martie 2023 și se va relua abia la finalul toamnei, pe 1 noiembrie 2023.

Zborul Sibiu – Madrid, Spania, va fi suspendat după 24 martie, urmând a fi reluat pe 30 octombrie 2023, transmite Bordingpass.ro.

sursa: antena3.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati