Wizz Air vrea să angajeze 4.600 de piloți până în 2030. Anul acesta mai angajează 300

Operatorul aerian Wizz Air a anunțat că vrea să recruteze 4.600 de piloți în următorii nouă ani și să-și tripleze capacitatea de zbor.

Compania aeriană a instruit deja peste 150 de noi piloți pentru a zbura în această vară la peste 100% din capacitatea pre-Covid și își propune să recruteze alți cel puțin 300 până la finalul acestui an. Pentru asta, compania se angajează să tripleze mărimea flotei sale, cu 500 de aeronave Airbus așteptate în următorii zece ani.

Candidații dornici, ce au visat mereu la o carieră la înălțime, pot aplica online aici.

Noii recruți care se alătură Wizz Air beneficiază de această oportunitate într-un moment de continuă creștere pentru compania aeriană, după deschiderea a 18 noi baze și introducerea a peste 300 de noi rute în întreaga rețea doar în ultimul an.

”La Wizz Air sunt binevenite solicitările de înscriere din partea căpitanilor experimentați și a primilor ofițeri, precum și a celor fără experiență de zbor, grație programului său Wizz Air Pilot Academy, care le oferă piloților aspiranți oportunitatea de a obține o licență comercială. În afara recrutării intense de piloți, Wizz Air continuă să recruteze membri ai echipajului de bord în cadrul celor 43 de baze, cu scopul de a-și atinge planurile de creștere.”, precizează compania într-u comunicat de presă.

Pentru a face față cererii crescute, compania a anunțat că a închiriat avioane.

„Suntem încântați să recrutăm pentru mii de noi poziții de pilot într-un moment important pentru Wizz Air, pe măsură ce continuăm să ne creștem prezența în toată Europa și nu numai. În cadrul WIZZ, suntem mândri de oportunitățile excelente, salariul competitiv și pachetul de compensare și beneficii pentru echipajul de zbor, precum și de programele fixe și flexibile ce permit un echilibru îmbunătățit între viața profesională și viața personală. Fie că vorbim de un pilot experimentat cu o experiență de 20 de ani, fie de un pilot aspirant fără experiență în aviație, ne angajăm să ne sprijinim personalul cu un traseu de carieră clar și oportunități pentru o dezvoltare rapidă. Pentru candidații ambițioși ce doresc să se alăture unei echipe fantastice și să lucreze pentru una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa, nu ezitați să vă înscrieți astăzi!”, a declarat Heiko Holm, Chief Operations Officer al Wizz Air.

Wizz Air operează o flotă de 142 de aeronave Airbus A320 și A321. Compania a transportat 10,2 de milioane de pasageri în anul financiar care s-a încheiat pe 31 martie 2021, an marcat de pandemie și restrcții de călătorie.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati