www.hubproedus.ro | Platforma educativă a Primăriei include de astăzi video interactive, podcasturi (lecții audio) recapitulative, fișe de lucru, dar și lecții animate

Platforma educativă a Primăriei București include de astăzi video interactive, podcasturi (lecții audio) recapitulative, fișe de lucru, dar și lecții animate de cultură generală, teatru educativ și teatru de păpuși. În momentul de față www.hubproedus.ro pune la dispoziție peste 8000 de materiale și ore de lucru.

Noile activităţi au fost realizate pe mai multe discipline, fiind adresate tuturor ciclurilor școlare (preșcolar, primar, gimnazial și liceal).

”Astfel, începând de astăzi, elevii şi preşcolarii pot accesa podcast-uri pentru clasele V-VIII la disciplina istorie, lecții video interactive pentru clasele IX-XII, tot la disciplina istorie, teatru de păpuși – Trupa ”Licurici” a Bibliotecii Metropolitane București, precum şi multe alte activităţi”, a scris Gabriela Firea pe pagina de Facebook.

Zilnic vor fi încărcate materiale noi pe diferite discipline pentru toate ciclurile școlare !

Primăria Capitalei, prin PROEDUS, a lansat una dintre cele mai inovative și interactive platforme de e-learning – www.hubproedus.ro, la care au acces zeci de mii de elevi bucureșteni. Este vorba despre activități pe care aceștia le pot derula fără a fi expuși unor factori de risc, prin petrecerea timpului în colectivitate.

În momentul de față platforma pune la dispoziție peste 8000 de materiale și ore de lucru.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati