Zbor Bruxelles-București, deviat de TAROM pentru a lua patru europarlamentari români de la Strasbourg

Compania TAROM a deviat unul dintre zborurile sale regulate Bruxelles-București pentru a lua patru europarlamentari români de la Strasbourg.

Compania aeriană de stat TAROM a decis să facă o oprire neanunțată a cursei RO374. Deși este unul dintre zborurile sale regulate Bruxelles-București, compania a decis să oprească și în orașul frances Strasbourg pentru a lua patru europarlamentari români, chiar la cererea acestora, informează POLITICO, citat de stirileprotv.ro.

A fost o săptămână lungă la Strasbourg, iar pentru parlamentarii români este un drum lung spre casă. Din fericire pentru ei, compania aeriană de stat Tarom a fost dispusă să devieze unul dintre zborurile sale regulate Bruxelles-București prin orașul francez pentru a-i lua pentru ultima sesiune înainte de Crăciun, relatează Josh Posaner.

Serviciu pe măsură: Un posesor de bilet civil a declarat că a fost informat în avans despre schimbarea itinerariului, cu explicația din partea serviciului clienți că aceasta a venit ‘la cererea europarlamentarilor români’. Inutil să mai spunem că pasagerul a observat cel puțin patru europarlamentari urcând în zborul RO374 când acesta a ajuns la Strasbourg joi seara târziu. Tarom a fost rugat să comenteze”, a scris jurnaliștii de la POLITICO.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati