Zboruri către New York cu HiSky. Compania a oferit mai multe informații

0
465

Pasagerii din Cluj-Napoca şi Chişinău vor putea ajunge în Statele Unite ale Americii cu doar o scurtă oprire, la Bucureşti, după ce operatorul aerian HiSky a adaptat programul zborurilor, astfel încât durata conexiunii să fie de numai o oră şi 10 minute.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, transmis vineri Agerpres, acest timp este estimat pentru a ajunge la poarta de îmbarcare pentru zborul programat Bucureşti, Henri Coandă – JFK, New York.

Astfel, în fiecare zi de luni, miercuri, vineri şi sâmbătă, pasagerii din vestul ţării şi din Republica Moldova se vor îmbarca de pe aeroportul de plecare la ora 6:30 şi vor ateriza la New York la ora locală 11:35, cu o durată totală a călătoriei, care include conexiunea, de numai 12 ore.

„Aeroportul din Bucureşti a devenit principalul hub HiSky, însă aşa cum le-am promis pasagerilor noştri, ne dorim să oferim opţiuni avantajoase de călătorie pentru locuitorii din întreaga regiune. Am introdus, anul trecut, facilitatea zborurilor cu legătură pentru a oferi acces la întreaga noastră reţea de rute pasagerilor din ţară şi din Republica Moldova. Crearea legăturilor către SUA vine ca un pas natural, mai ales că vorbim despre această destinaţie inaccesibilă până acum şi mult aşteptată atât de comunitatea de business, cât şi de turişti şi diaspora. Am lucrat mult la optimizarea programului de zbor pentru a putea atinge acest nivel de coordonare perfectă între legături, menţinând totuşi ore de plecare accesibile, dimineaţa, şi timp suficient pentru transfer, fără a prelungi prea mult durata totală a călătoriei. Am reuşit să creăm o experienţă lipsită de orice complicaţii, de la rezervare şi până la aterizarea la destinaţia finală, astfel încât pasagerii să nu resimtă diferenţe semnificative între zborul direct şi cel cu legătură, nici în ceea ce priveşte preţul biletului, nici efortul călătoriei”, susţine Iulian Scorpan, CEO HiSky.

Pentru un zbor din Cluj Napoca către New York, preţurile pornesc de la 379 euro/segmentul de zbor, iar pentru aceeaşi destinaţie, pasagerii care pleacă din Chişinău vor plăti un tarif începând cu 375 euro/segment.

Primul zbor al companiei HiSky către New York este programat să aibă loc vineri, 7 iunie. Destinaţia va fi operată cu patru frecvenţe pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri şi sâmbătă, cu retur în aceleaşi zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.