Zboruri WIZZ cu echipaj exclusiv feminin de Ziua Internațională a Femeii

Wizz Air sărbătorește Ziua Femeii prin zboruri cu echipaje formate exclusiv din femei.

Cu ocazia Zilei Femeii, Wizz Air anunță o inițiativă specială pentru a evidenția oportunitățile disponibile femeilor în cadrul companiei aeriene. Astfel, mai multe zboruri din rețeaua sa au fost operate exclusiv de femei.

De asemenea, Wizz Air anunță că a introdus programul „She Can Fly” în cadrul Wizz Air Pilot Academy pentru a inspira și sprijini femeile în călătoria lor de a deveni piloți, creând o ocazie de dezvoltare și succes în carieră.

În acest moment, în compania Wizz Air există un procent de 65% femei în rândul echipajului de cabină și 5% femei pe poziții de pilot în întreaga sa rețea.

În același timp, Wizz Air își propune să atingă un procent de 7% femei în echipajul de zbor al companiei.

Zborurile Wizz Air operate cu echipaje exclusiv feminine au avut loc în cinci țări din rețeaua companiei aeriene și includ rutele:  Roma Fiumicino – Malaga, Skopje – Hamburg, Varșovia – Valencia, București – Paris Beauvais și Budapesta – Londra Luton.

„Credem în înlăturarea barierelor și în crearea unui mediu mai incluziv pentru femeile din aviație. Această inițiativă de Ziua Femeii este o dovadă a dedicării noastre pentru încurajarea și sprijinirea femeilor în cadrul companiei noastre și în industria aviatică în general”, a declarat Valeria Bragarenco, Corporate Communication Manager la Wizz Air.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati