Zece câini nesterilizaţi şi nemicrocipaţi, găsiţi într-o gospodărie din Sectorul 4. Val de sesizări la ASPA

0
258
Foto: Facebook / ASPA Bucuresti

Zece câini nesterilizaţi şi nemicrocipaţi au fost găsiţi într-o gospodărie din Sectorul 4, în urma unor reclamaţii făcute de locuitorii din zonă şi de trecători. Potrivit ASPA Bucuresti, animalele puteau ieşi pe stradă, prin gard, punând oamenii în pericol.

”Mai mulţi câini care ieşeau de pe o proprietate privată neîmprejmuită corespunzător la interescţia străzilor Odei şi Tudor Gociu din Sectorul 4, au stârnit un val de sesizări din partea cetăţenilor care locuiesc sau trec prin zonă.

Câinii ieşeau prin găurile din gard şi ajungeau pe domeniul public, reprezentând un pericol pentru trecători”, a transmis ASPA București, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, echipajele de la Serviciul Intervenţii ASPA împreună cu poliţiştii de la Serviciul Poliţia Animalelor din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti s-au prezentat la adresa reclamată unde au găsit nu mai puţin de 10 câini adulţi nesterilizaţi şi nemicrocipaţi.

”În urma controlului, proprietarul a fost sancţionat pentru starea insalubră a curţii sale. Ulterior, acesta şi-a curăţat proprietatea, şi-a reparat gardul, iar astăzi toţi cei 10 câini pe care îi deţinea au fost sterilizaţi şi microcipaţi gratuit în cadrul campaniei desfăşurate de Primăria Capitalei prin ASPA.

Acum câinii sunt deţinuţi legal şi nu mai au posibilitatea de a ajunge pe stradă”, arată sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.