Zece persoane duse la secţie în urma unui conflict pe o stradă din Sectorul 2

Zece persoane au fost ridicate, miercuri, de poliţişti şi duse la secţie în urma unui conflict spontan izbucnit pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei, potrivit agenției de presă Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia Capitalei, în jurul orei 17,00, poliţiştii Secţiei 7 au fost sesizaţi cu privire la un conflict spontan între mai multe persoane, pe o stradă din Sectorul 2.

Aceştia s-au deplasat, de urgenţă la faţa locului, au identificat persoanele în cauză şi au demarat verificările.

DGPMB precizează că a fost prezent un echipaj de prim ajutor, însă nicio persoană implicată în eveniment nu a necesitat îngrijiri medicale de specialitate ori transportul la spital.

Pentru a asigura un climat optim de ordine şi siguranţă publică, au fost solicitate, în sprijin, echipe din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, totodată fiind direcţionate în zonă şi echipaje de poliţie de la secţiile limitrofe.

„În urma verificărilor, zece persoane implicate în eveniment au fost conduse la sediul secţiei în vederea stabilirii situaţiei de fapt, urmând a se dispune măsurile legale ce se impun”, a informat Poliţia Capitalei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati