Zeci de copii din centrele DGASPC Sector 3 pleacă în tabără în perioada iulie-august

În această vară, 71 de copii din centrele DGASPC Sector 3 și din asistența maternală își petrec vacanța la mare și la munte, fiind însoțiți de personal specializat în îngrijirea și educația copiilor. Taberele se desfășoară în perioada 9 iulie – 14 august.

Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului și-a propus să ofere copiilor momente de neuitat, în care ei să se simtă încurajați să exploreze, să învețe, să își dezvolte abilitățile sociale și să comuniceajungând astfel să-și câștige încrederea în forțele proprii.

Copiii se vor bucura de programe recreative, precum și de activități adaptate nevoilor și vârstei lor, printre care amintim: ateliere de creație și artă vizuală, jocuri sportive în aer liber, desene pe nisip, cursuri de dans, foc de tabără, cinematograf în aer liber, jocuri de șah și ateliere de dezvoltare personală.

Copiii vor fi însoțiți de personal specializat, alcătuit din profesioniști cu experiență în domeniul asistenței sociale și pedagogiei, pregătiți să ofere suport emoțional și să asigure siguranța și buna desfășurare a activităților.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati