Zeci de elevi învaţă în frig în containerele din curtea unei şcoli din Capitală

1
279
Unsplash

Trei clase de elevi au început azi orele la 9 grade într-o şcoală etalon din Capitală! Părinţii spun că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, potrivit observatornews.ro.

„Cu geci pe ei sau chiar şi cu mănuşi, aşa au venit copiii la prima oră astăzi, după 4 zile de minivacanţă, cel puţin asta reclamă părinţii care au copii în clasele care învaţă în containere aici, la şcoala nr. 194. Este un fapt dovedit şi de o poză pe care elevii au transmis-o pe grupul părinţilor, acolo unde termometrul arată 9 grade la ora 8 dimineaţa”, a transmis reporterul.

Cum se apără directoarea şcolii

„Am întrebat-o pe directoarea şcolii despre acest lucru şi spune că acuzaţiile sunt nefondate şi ne-a arătat o altă fotografie, care de data aceasta arăta 28 de grade, şi spune că de fapt aceasta este temperatura din clase şi că acel termometru nu era poziţionat acolo unde trebuie. Părinţii spun că termometrul directoarei era pus deasupra caloriferului şi de asta arată 28 de grade Celsius. Am întrebat şi elevii, ca să vedem cine are dreptate şi cine nu, ei spun într-adevăr că la primele ore ale dimineţii este foarte frig în clase atunci când ajung la şcoală, dar că pe parcurs, până la prânz, într-adevăr în clase este mai cald”, adaugă reporterul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.