Zeci de familii din Dâmbovița vor primi donații de la magazinele caritabile SocialXChange

Peste 50 de familii din comuna dâmboviţeană Doiceşti vor primi astăzi mai multe donaţii de la magazinele caritabile SocialXChange din Sectorul 6.

Familiile din comuna Doiceşti vor primi, printre altele, un televizor, haine şi încălţăminte pentru sezonul rece, jucării, cărţi, accesorii pentru bucătărie, articole pentru bebeluşi şi obiecte de decor pentru casă.

În anii trecuţi, magazinele caritabile SocialXChange, aflate pe Calea Crângaşi nr. 3 şi pe Aleea Lunca Cernei 6A, s-au alăturat unor campanii de caritate din mai multe judeţe din ţară, printre care Dâmboviţa, Olt şi Călăraşi.

Cei interesaţi să se alăture proiectului SocialXChange şi să treacă pragul magazinelor caritabile încărcaţi cu donaţii sunt rugaţi să ţină cont că, în prezent, cererea cea mai mare este pentru produsele alimentare şi igienico-sanitare, de care beneficiarii au nevoie în fiecare zi.

Magazinele caritabile SocialXChange sunt un proiect al Primăriei Sectorului 6, desfăşurat prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, prin care beneficiarii de ajutor social primesc donaţii din partea cetăţenilor, firmelor sau instituţiilor, după ce prestează muncă în folosul comunităţii.

Programul îşi propune să stimuleze spiritul de solidaritate şi coeziunea socială, dar şi responsabilitatea faţă de propria viaţă a persoanelor dependente de ajutoarele sociale.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati