Zeci de mașini noi au intrat in dotarea Jandarmeriei Române

1
47

Peste 50 de autospeciale noi au intrat, miercuri, în dotarea Jandarmeriei Române, în urma unui proiect finanţat prin Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, potrivit agenției de presă Agerpres.

„Ministerul Afacerilor Interne este unul din cele mai bine echipate, din punct de vedere logistic, ministere din regiunea noastră europeană. Spun acest lucru nu numai cu satisfacţie şi cu mândria conducătorului de instituţie, dar o spun şi cu bucuria cetăţeanului care vede că o instituţie se adaptează, se modernizează, se echipează, foloseşte util banii cetăţenilor şi, în acelaşi timp, ştie să atragă fonduri externe rambursabile şi nerambursabile, de toate tipurile care stau la dispoziţie. Nu greşesc, şi e demonstrabil acest lucru, dacă spun că Ministerul Afacerilor Interne este un model de instituţie în ceea ce priveşte absorbţia banilor, cheltuirea bugetelor publice în mod corect şi util şi legal şi echiparea forţelor sale. Acest lucru va continua, această practică va continua”, a declarat, miercuri, Cătălin Predoiu, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Un număr de 51 de autospeciale, achiziţionate în cadrul proiectului „Consolidarea infrastructurii şi a pregătirii pentru situaţii critice de urgenţă”, finanţat prin Banca Internaţională pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, au fost recepţionate miercuri şi au intrat în dotarea structurilor Jandarmeriei Române.

Valoarea totală a achiziţiei este 12,88 milioane lei, iar unităţile beneficiare ale acestor mijloace pentru intervenţie sunt cele 41 de inspectorate de jandarmi judeţele, cele opt grupări de jandarmi mobile, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, precum şi Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei, arată instituţia.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.