Zeci de pacienți COVID de la Spitalul Colentina ar fi avut certificate false de vaccinare

0
755
Colentina
spitalulcolentina.ro

Managerul spitalului Colentina, Victor Cauni, susține că zeci de pacienți COVID tratați în spitalul pe care îl conduce nu ar fi fost vaccinați deși aveau certificat, conform Digi24

Unii dintre ei au recunoscut acest lucru când au ajuns să fie intubați sau pe moarte. O anchetă a scos la iveală o rețea de vaccinare fictivă ce funcționa la Centrul Neghiniță, și unde ar fi primit certificate false de vaccinare sute de persoane.

„Când suferința este maximă, atunci pacientul, la întrebările repetate ale medicului: v-ați vaccinat?, recunoaște și probabil – sau cel puțin sper – să regrete. Am avut de curând un caz de pacient tânăr, care la plecare a promis că atunci când va trebui se va vaccina în realitate”, a povestit Victor Cauni.

Suspiciunile încep atunci când pacientul ajunge în ATI

Suspiciunile medicilor privind veridicitatea certificatelor de vaccinare încep atunci când pacientul ajunge în ATI. Vaccinații fac rare forme severe ale bolii care necesită intubare sau oxigen.

“Ne-am dat noi seama și colegii mei de la pneumologie, de la ATI, și-au dat seama când pacientul nu este vaccinat. Pentru că în marea majoritate a cazurilor, pacienții vaccianți nu fac forme severe și atunci când ai în ATI sau în pneumologie pacient vaccinat cu forme extrem de severe, prima dată noi am învățat să ne punem întrebarea dacă a fost vaccinat la chiuvetă”, a declarat Victor Cauni, managerul Spitalului „Colentina”.

Victor Cauni a apreciat că au fost zeci de astfel de cazuri, în valul 4, în Spitalul Colentina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.