Zeci de plicuri pline cu un praf alb și 7.500 de lei, găsite asupra a doua persoane care se ascundea într-o casă părăsită

Peste 80 de pliculețe care conțineau un praf alb, suspect, au fost descoperite de polițiștii locali din București la un bărbat ce se ascundea într-o casă părăsită din centrul Capitalei.

Polițiștii locali au observat cum mai multe persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 45 de ani, “dispăreau”, pe rând, într-un imobil abandonat de pe o stradă din zona Pieței Unirii. Cu ocazia verificărilor efectuate, agenții Poliției Locale București au constatat că imobilul respectiv era ocupat abuziv de un grup de persoane agitate și care se comportau ciudat.

Cu ocazia identificării și în urma efectuării controlului corporal sumar, asupra a două dintre acestea – un bărbat de 42 de ani și o femeie de 23 de ani – polițiștii au descoperit 84 de pliculețe care conțineau o pulbere de culoare albă și 7.500 de lei, bani a căror proveniență nu a putut fi explicată. 

Întrucât exista suspiciunea rezonabilă că praful alb din pliculețe ar face parte din categoria substanțelor interzise, persoanele suspecte și bunurile găsite asupra lor au fost predate Poliției Naționale în vederea continuării cercetărilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati