Zid prăbușit în București peste o linie de tramvai – FOTO

Un zid s-a prăbușit peste linia de tramvai și a blocat complet circulația transportului în comun în zonă, transmite Digi24. Circulația tramvaielor a fost reluată, după circa 50 de minute.

Incidentul a avut loc pe Șoseaua Progresul, unde o echipă de muncitori demola o clădire veche. Un zid a căzut peste linia de tramvai pe care circulă tramvaiele 8, 25 și 47.

Pe trotuarul dintre clădirea prăbușită și linia de tramvai nu era nimeni, așa că nu sunt victime.

”La data de 05.01.2022, în jurul orei 09.00, Secția 18 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe Șoseaua Progresului sector 5, pe parcursul unei demolări controlate, o porțiune din fațada clădirii a căzut pe trotuar.

Cu ocazia intervenției s-a stabilit că imobilul supus demolării este situat pe str. T Vladimirescu, existând autorizație de demolare.
De asemenea, s-a stabilit că pe timpul demolării, un excavator a atins cu brațul firele de contact ale tramvaielor, rupându-le , astfel fiind blocată circulația tramvaielor.
Nu a fost vătămată nicio persoană. În cauză, Secția 18 Poliție s-a sesizat, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.”, a precizat Poliția Capitalei.

Firma care a făcut lucrările de demolare va fi amendată de Primăria Sectorului 5. Amenda este între 1.000 și 10.000 de lei.

Foto: Facebook / Info Trafic Bucuresti si Ilfov

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati