Zilele Orașului Pantelimon, între 22-24 iulie. Ce evenimente sunt în program

Primăria Orașului Pantelimon îi invită pe localnici la 3 zile de sărbătoare, în perioada 22-24 iulie.

22 iulie – Cinema în aer liber

Vă așteptăm vineri, 22 iulie, de la ora 19:30 la o seară de film relaxantă!
”Cât romantism” este filmul cu Rebel Wilson și Liam Hemsworth care va stârni hohote de râs.
Proiecția va avea loc în cadrul Centrului Cultural Misionar ”Familia” – fostul Complex Lebăda (https://goo.gl/maps/az5DcmUkirL37B3a7) , începând cu ora 21:30, iar după film, toți cei prezenți sunt așteptați lângă lac să lansăm lampioane plutitoare pe apă.

23 iulie – Canotaj și sporturi pe apă

De la ora 9:00, pe Faleza lacului Pantelimon (https://goo.gl/maps/m4zL5dmx43fXHhQP7 ) vă invităm la o demonstrație de canotaj la cel mai înalt nivel făcută de medaliații olimpici ai României.
După demonstrație, toți iubitorii sporturilor pe apă din orașul nostru pot participa la concursuri de stand up paddle, zorb și schif!
Este ziua în care inaugurăm împreună primul centru de canotaj din orașul nostru și înființarea noii secții sportive de canotaj în cadrul ACSO Viitorul Pantelimon!

24 iulie – Ruta 10 Pantelimon

Ultima zi de sărbătoare este dedicată tot unei inaugurări, cea a primului traseu de 10 km exclusiv prin pădure pentru pasionații de ciclism.
De la ora 9:00, luăm startul din parcarea restaurantului Casa Pustnicu (https://goo.gl/maps/r1RqAstyya9xgBfq5) echipați cu biciclete și căști de protecție! Traseul are dificultate ușoară, poate fi parcurs și de copii cu vârsta de peste 5 ani, este marcat corespunzător și amenajat special pentru ca plimbarea să fie una plăcută.
Pentru cicliștii începători există și varianta scurtă de 5 km. Finalul traseului vă va aduce înapoi în parcarea restaurantului.
De Zilele Orașului Pantelimon ne dorim să sărbătorim ce este mai important în localitatea noastră: familia, prietenia și apropierea de natură!

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati