Zilele Porților Deschise, la bazinele de înot didactice semi-olimpice din Sectorul 1

Primăria Sectorului 1 va deschide bazinele de înot de la Școala Gimnazială nr. 178 (Strada Dridu nr. 2) și de la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” (Strada Lainici nr. 4-8), cu ocazia evenimentului „Zilele Porților Deschise”, sâmbătă, 1 iunie, și duminică, 2 iunie.

Toți copiii și adolescenții cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani, cu domiciliul/reședința în Sectorul 1 sau care învață în școlile din această zonă administrativă vor avea acces gratuit.

Intrarea în bazine se va face doar sub supravegherea unui instructor pentru maximum 30 de copii/serie. Prima serie va începe de la ora 11.00, ultima serie va intra la ora 17.00, iar durata unei sesiuni de înot va fi de 50 minute. Prezența la bazin este necesară cu 30 minute înainte de ora programată, pentru pregătire (schimbat etc). Rezervările se fac pentru 210 elevi/bazin/zi.

Programările se înregistrează la numărul de telefon 0757.198.576 până vineri, 31 mai 2024, ora 16.30, sau pe adresa de e-mail comunicare@primarias1.ro, cu menționarea zilei, orei și a bazinului pentru care se optează.

În lipsa unei programări, intrarea în bazin se va efectua în limita locurilor rămase disponibile.

Important! Pentru copiii și adolescenții care doresc să practice gratuit înotul în cadrul Zilelor Porților Deschise este necesară prezentarea avizului epidemiologic și a unei adeverințe medicale cu mențiunea „apt pentru înot”. De asemenea, copiii și adolescenții trebuie să aibă asupra lor echipamentul obligatoriu format din costum baie/slip, prosop, șlapi, cască de baie și ochelari pentru înot. Administrația Sectorului 1 va asigura o vizită medicală în cazul absenței documentelor solicitate.

După evenimentul „Zilele Porților Deschise”, Primăria Sectorului 1 va deschide publicului, la o dată pe care o va anunța ulterior, bazinele de înot de la Școala Gimnazială nr. 178 și de la Școala Gimnazială nr. 175 „Sfântul Nicolae” pe baza unui Regulament aprobat de Consiliul Local Sector 1.

Potrivit Regulamentului privind accesul, organizarea și funcționarea bazinelor de înot, elevii care învață la Școala Gimnazială nr. 178 și la Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” vor avea acces gratuit la cursurile de înot, precum și copiii cu dizabilități care domiciliază pe raza Sectorului 1. Ceilalți copii sau adolescenți cu domiciliul/reședința în Sectorul 1 sau care învață în școlile din această zonă administrativă vor avea acces pe baza unui abonament eliberat contra cost, conform tarifelor stabilite.

Cursanții vor fi împărțiți în grupe de maximum 15 persoane și vor fi asistați de către un instructor care îi va iniția și antrena pe parcursul ședinței de curs.

Tarifele sunt următoarele:

  • 10 ședințe = 150 lei/abonament cu valabilitate 3 luni;
  • 12 ședințe = 175 lei/abonament cu valabilitate 4 luni;
  • 16 ședințe = 210 lei/abonament cu valabilitatea 6 luni;
  • 1 ședință = 20 lei.

5 culoare pe fiecare bazin

Bazinele de înot semi-olimpice sunt acoperite și au o adâncime variabilă între 1,20 şi 2,00 m şi o dimensiune de 25 m x 12,5 m. Fiecare bazin este prevăzut cu 5 culoare de 2,5 m lățime şi cu blocstarturi. Acestea beneficiază de toate facilitățile necesare practicării înotului în cele mai bune condiții: grupuri sanitare, dușuri, saună, stație de tratare și pompare apă, centrală termică, stație filtrare apă, punct de prim ajutor, oficii și locuri de parcare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati