„Zilele Sectorului 3 – O comunitate într-o familie”, în perioada 11-12 mai, în Parcul IOR

Primăria Sectorului 3 organizează, în perioada 11-12 mai, în Parcul IOR, evenimentul mult așteptat „Zilele Sectorului 3 – O comunitate într-o familie”. Intrarea este liberă!
  • Cei mici se vor bucura de ateliere de origami, percuție, teatru, jocuri interactive și vor avea ocazia să-și exerseze abilitățile practice, prin metode distractive.
Pentru adulți, am pregătit o serie de ateliere de pictură, sport, dans, improvizație, respirație și sound healing, menite să le sporească sănătatea fizică, latura artistică și să le ofere relaxarea de care au nevoie în zilele de weekend, notează PS3.

Activitățile vor fi acompaniate de concerte live

Sportul reprezintă o componentă importantă a evenimentului, ca în fiecare an, yoga, exercițiile pentru mobilitate, exercițiile pe baza greutății corporale și antrenamentele funcționale fiind doar o parte dintre activitățile sportive organizate în cadrul evenimentului.

Activitățile vor fi acompaniate de concerte live, piese de teatru, expoziții și demonstrații nautice pe care le vom prezenta în zilele ce urmează.
  • ”Vă invităm să petreceți două zile pline de distracție, alături de familie și prieteni, să vă relaxați și să descoperiți tot ce are de oferit comunitatea noastră, în weekendul 11-12 mai, în Parcul Titan, la Zilele Sectorului 3.”, transmite Primăria Sectorului 3.
Mai multe detalii despre activități și concerte vor fi disponibile în curând.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati