Ziua Internaţională a Tinerilor/ Ciolacu: Energia voastră ne inspiră şi ne mobilizează

0
194
Foto: Marcel Ciolacu

Tinerii reprezintă viitorul, iar energia vârstei lor şi entuziasmul cu care păşesc în viaţă au nevoie de perspective reale pentru a le pune în valoare potenţialul, afirmă premierul Marcel Ciolacu, într-un mesaj transmis sâmbătă de Ziua Internaţională a Tineretului.

„Mă bucur că am avut chiar în aceste zile ocazia de a discuta cu reprezentanţi ai tinerilor, care mi-au întărit convingerea că România se poate baza pe noile generaţii, pe spiritul lor inovator şi pe dorinţa de a performa. Simţim lucrul acesta ori de câte ori valoarea unor tineri români şi rezultatele lor sunt apreciate în plan intern şi chiar internaţional, dar în egală măsură avem datoria să venim cu soluţii la problemele generaţiei lor, iar la nivelul Guvernului menţinem un dialog constant cu asociaţiile reprezentative, pe teme de educaţie, sprijin şi oportunităţi pentru tineri”, a scris prim-ministrul pe pagina sa de Facebook.

El le urează „La mulţi ani!” tinerilor din România şi din întreaga lume: „Energia voastră ne inspiră şi ne mobilizează”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.