Ziua Națională/ Liniile regionale R426, R427, R428 și R464 nu vor funcționa pe strada Atomiștilor

STB transmite că în orașul Măgurele, cu ocazia evenimentului dedicat Zilei Naționale a României, între orele 12:00 – 13:00, traficul rutier va fi restricționat total pe strada Atomiștilor, în zona Facultății de Fizică.

Având în vedere această măsură, liniile regionale din zonă vor funcționa pe trasee modificate, astfel:

Linia R426 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Ghencea” şi intersecția Str. Atomiştilor/ Str. Mărăşeşti/ Str. Reactorului, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Mărăşeşti, Str. Milcov (DJ 401 A), apoi pe traseul de bază.

Linia R427 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Ghencea” şi intersecția Str. Atomiştilor/ Str. Mărăşeşti/ Str. Reactorului, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Reactorului, Str. Codrului, DC 101, apoi pe traseul de bază.

Linia R428 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Ghencea” şi intersecția Str. Atomiştilor/ Str. Mărăşeşti/ Str. Reactorului, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Reactorului, Str. Codrului, DJ 401 A, apoi pe traseul de bază.

Linia R464 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Depoul Alexandria” şi intersecția Str. Atomiştilor/ Str. Mărăşeşti/ Str. Reactorului, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Mărăşeşti, Str. Milcov (DJ 401 A), Sat. Vârteju.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati