„Ziua Pompierilor din România” deviază două linii STB vineri, între orele 09.00-11.00

„Ziua Pompierilor din România” deviază două linii STB vineri, între orele 09.00-11.00, transmite TPBI.

  • Liniile 63 și 385 vor funcționa pe trasee modificate în ziua de vineri, 13.09.2024, între orele 09.00-11.00, ca urmare a restricționării traficului rutier pe un sens al Căii 13 Septembrie (segmentul dintre Str. Izvor și Șos. Panduri), pentru a permite desfășurarea activităților comemorative prilejuite de „Ziua Pompierilor din România”.

Astfel, în perioada menționată, vehiculele liniilor 63 și 385 vor circula, la dispoziția agenților de ordine publică și ai Brigăzii Rutiere, pe următoarele trasee:

  • Linia 63 va funcționa pe traseul de bază între capătul de linie „Pod Izvor” şi intersecția Calea 13 Septembrie/ Bd. Libertății, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre „Master” pe Bd. Libertății, Piața Regina Maria, Bd. George Coșbuc, Bd. Tudor, Vladimirescu, Șos. Panduri, apoi traseul de bază. Pe sensul opus, traseul nu va fi modificat.
  • Linia 385 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Piața Sf. Vineri” şi intersecția Bd. Libertății/ Bd. Națiunile Unite, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre „Valea Oltului” pe Bd. Libertății, Piața Regina Maria, Bd. George Coșbuc, Bd. Tudor, Vladimirescu, Calea 13 Septembrie, apoi traseul de bază. Pe sensul opus, traseul nu va fi modificat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati