„Ziua Porților Deschise”, ediția I, la Clubul Sporturilor Tehnico-Aplicative București

Persoanele de toate vârstele sunt invitate să participe la primul eveniment sportiv organizat de CSTA București – „Ziua Porților Deschise”, ediția I – care își asumă o temă de maximă importanță și actualitate: cea a atragerii copiilor către sport.

Evenimentul este programat pe data de 20 mai 2023, între orele 12.00-18.00, în cadrul bazei sportive CSTA București, situată pe Aleea Mateloților nr. 1, Sector 1, București, pe malul Lacului Băneasa, și include demonstrații și posibilitatea de a încerca mai multe sporturi: kaiac și dragon boat – se adresează persoanelor și copiilor de peste 12 ani care știu să înoate, modelism și radioamatorism – se adresează copiilor care deja știu bine să citească și să scrie, tenis de masă și scrimă – se adresează copiilor începând cu vârsta de 6 ani, arte marțiale, karate, Wushu Kung-Fu și autoapărare, care se adresează copiilor începând cu vârsta de 4 ani, sanie și motociclism, sporturi la care se vor putea vedea doar demonstrații și prezentarea echipamentului sportiv.

„Schimbarea începe cu fiecare dintre noi și fiecare este dator să aibă un corp sănătos, prin practicarea unui sport,” declară directorul clubului, Victoria Friedmansky. Simpla participare la „Ziua Porților Deschise” ediția I și încercarea mai multor sporturi reprezintă posibilitatea de a înțelege, ca părinte, necesitatea de a practica un sport.

Sunt așteptate să participe peste 600 de persoane, dintre care peste 150 de sportivi ai clubului nostru și ai celor partenere, care vor susține demonstrații pentru copiii din Sectorul 1.

Nu vor lipsi surprizele! Vom avea instalat un mic traseu de semaforizare, cu ajutorul Companiei Municipale Managementul Traficului, pentru a învăța copiii să fie responsabili și să respecte regulile de circulație atunci când se duc singuri către clubul unde practică sport.

Tot în cadrul acestei zile ne va onora cu prezența Otilia Bădescu, marea campioană la tenis de masă, pentru evenimentul de redenumire a sălii de sport care îi va purta numele.

În deschidere, va avea loc un moment special, susținut de copiii de la Asociația Down Plus București, coordonați de doamna președinte Georgeta Bucur.

Voluntarii din cadrul Proedus se vor asigura de buna desfășurare a evenimentului, organizat de Clubul Sporturilor Tehnico-Aplicative București, club sportiv din subordinea Ministerului Sportului, cu sprijinul partenerilor la eveniment: Top Tenis Arena, Corporate Games, Proedus, Direcția pentru Sport a Municipiului București, Compania Municipală Managementul Traficului, Asociația Down Plus, Clinica Max, Clubul de Șah Alcor București, Redis Nutriție, Federația de Arte Marțiale, Clubul Arko Sport University și Izvoarele Călimani.

Momentul, la care sunt așteptate să participe persoane din cadrul Direcției de Sport a Municipiului București, dar și din cadrul Ministerului Sportului, va fi prezentat de Roxana Ciuhulescu.

Participarea este gratuită, iar evenimentul este disponibil și pe facebook: https://www.facebook.com/events/495671065907062/?ref=newsfeed.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati