Ziua Porţilor Deschise la PNL Bucureşti, de Dragobete

Ziua Porţilor Deschise va avea loc sâmbătă, începând cu ora 14:00, la sediul PNL Bucureşti din Aleea Modrogan 22. Desfăşurătorul evenimentul a fost stabilit astfel: în intervalul orar 14:00 şi 16:00 vizitatorii se pot bucura de atmosfera liberală din filiala bucureşteană, apoi între 16:00 şi 18:00 vor avea loc momente artistice, discursuri, prezentări ale istoriei PNL, ca, în final, să se realizeze o sesiune de networking pentru câteva ore pâna la 20:00.

„Aceasta va fi o oportunitate unică de a interacţiona cu echipa PNL Bucureşti, de a discuta despre proiectele şi iniţiativele actuale şi de viitor, precum şi de a împărtăşi idei şi sugestii care pot contribui la dezvoltarea comunităţii bucureştene.

De asemenea, participanţii sunt invitaţi să se înscrie la concursul „Dragobeşti în Bucureşti”, care se desfăşoară până în data de 24 februarie 2024, ora 23:59.

Înscrierea se face prin completarea formularului disponibil la adresa pnl-bucuresti.ro/dragobestiinbucuresti sau prin scanarea codului QR, şi distribuirea unei poze, alături de partener, cu inima galbenă situată la intrarea în incinta sediului PNL Bucureşti din Aleea Modrogan nr.22 pe Facebook, însoţită de hashtag-ul #DragobeştiÎnBucureşti.

Participanţii pot câştiga unul dintre cele 4 premii puse la dispoziţie de PNL Bucureşti:

Premiul special: o excursie romantică la Paris pentru două persoane, cu zbor dus-întors, cazare la un hotel de 4 stele şi mic dejun inclus;

Premiul I: O excursie la Poiana Braşov! Cazare la un hotel de 4 stele pentru un weekend, inclusiv transport şi mic dejun;

Premiul II: O bicicletă pentru a explora împreună locuri noi, într-un mod unic şi amuzant;

Premiul III: Pentru iubitorii de sport şi aer liber, un set de badminton pentru două persoane. Ideal pentru momente de distracţie şi activitate fizică.

Premiile sunt susţinute din donaţiile membrilor conducerii PNL Bucureşti”, spune PNL București.

„Ziua porţilor deschise este mai mult decât un simplu eveniment – este o celebrare a transparenţei, a dialogului deschis şi a implicării active în viaţa politică şi socială a Capitalei. Ne dorim ca prin acest eveniment să creăm o punte între PNL Bucureşti şi comunitate, să ne cunoaştem mai bine şi să lucrăm împreună pentru un oraş dinamic şi plin de oportunităţi. Fiecare idee şi sugestie contează în construirea unui Bucureşti mai bun pentru toţi.

Vrem să folosim această oportunitate pentru a aprofunda discuţiile despre proiectele noastre curente şi planurile pentru Bucureştiul Viitorului. Fiecare voce contează în procesul de luare a deciziilor şi fiecare sugestie poate fi piatra de temelie pentru un nou proiect sau iniţiativă. Prin ‘Ziua Porţilor Deschise’, ne propunem să consolidăm legăturile cu cetăţenii, să încurajăm participarea activă şi să ne asigurăm că politicile noastre reflectă nevoile şi aspiraţiile bucureştenilor.

Ne dorim să vedem un Bucureşti modern, un oraş care prosperă prin inovare, care valorifică patrimoniul său cultural-istoric şi care este în acelaşi timp un loc sigur şi prietenos pentru toţi locuitorii săi. Prin iniţiative ca aceasta, vom construi împreună un viitor mai prosper, mai verde şi mai bun pentru capitala noastră”, a declarat Sebastian Burduja, preşedintele PNL Bucureşti.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati