Zonele din Sectorul 6 unde începe primul tratament de combatere a căpuşelor

Marți începe primul tratament de combatere a căpuşelor, în Sectorul 6, din cele patru programate pentru anul acesta.

Acţiunea de dezinsecţie debutează în parcurile Drumul Taberei, Păcii, Tudor Vladimirescu, Timişoara nr.10, 9 Mai, Nicolae Filimon, Sf. Andrei, Marin Preda, Crângaşi, ANL, ANL Mediu şi este demarată de către Compania Municipală Eco Igenizare Bucureşti.

Aceasta va dura, în medie, două luni, iar substanţa folosită se numeşte MICROSIN, avizată de către Ministerul Sănătăţii, prin Comisia Naţională de produse biocide.

Pentru combatarea ţânţarilor se va stropi odată cu venirea verii şi instalarea temperaturilor ridicate.

În Sectorul 6 continuă tratamentele de deratizare

De asemenea, Primăria Sectorului 6, prin Serviciul Control Activităţi Publice Gospodăreşti, Sanitar- Veterinar, Fitosanitar, va continua tratamentele de deratizare de exterior pe parcursul lunilor aprilie şi mai.

Campania de deratizare a început anul acesta încă din ianuarie, mult mai devreme decât în anii precenţi, întrucât temperaturile au permis acest lucru.

Tratamentele de deratizare (la exterior) constau în amplasarea unor capcane (cutii din PVC de culoare neagră) care conţin raticid (Racumin Paste). Acestea au fost amplasate în toate parcurile din sector şi pe spaţiile verzi, la 7.850 de de scări de bloc.

Pentru prevenirea unor accidente, atenţionăm locuitorii să nu deschidă cutiile şi să aibă grijă atunci când ies la plimbare cu copiii sau cu animalele de companie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati