100 de persoane s-au vaccinat în primele două ore de la deschiderea centrului drive-thru din Capitală

O sută de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 în primele două ore de la deschiderea centrului drive-thru din Piaţa Constituţiei, a precizat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

„În această dimineaţă a fost deschis centrul de vaccinare anti-COVID-19 din Piaţa Constituţiei, primul centru de vaccinare drive-thru din Bucureşti. Vaccinarea a început la ora 8, iar până acum, în primele 2 ore, au fost vaccinate deja 100 de persoane. Mă bucur că preşedintele României, Klaus Iohannis, a răspuns invitaţiei Primăriei Capitalei de a fi prezent la această inaugurare, susţinând astfel popularizarea acestei soluţii extrem de accesibile pentru vaccinarea bucureştenilor”, a scris Nicuşor Dan, joi, pe Facebook.

Primarul general a precizat în postarea sa că la acest centru de tip drive-thru vaccinarea se face direct din maşină, fără programare şi i-a îndemnat pe oamenii să vină.

„Îndemn cu această ocazie oamenii să vină să se vaccineze la noul centru de vaccinare: fără programare și direct din mașină”, a conchis Nicușor Dan.

Primul centru de vaccinare drive-thru din Capitală s-a deschis joi, la ora 8.00, în Piața Constituției. Oamenii s-au așezat la coadă în mașini încă de dimineață pentru a se imuniza.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati